Inwoners van de gemeente Langedijk kunnen sinds dinsdag terecht op een speciale ‘corona-pagina’ van de gemeentesite. Op deze pagina worden hulpvragen en aanbod aan elkaar gekoppeld, en geeft de gemeente antwoord op vragen over hulp, maatregelen en dienstverlening rondom het virus. Ook kunnen inwoners elkaar er vinden om hulp te vragen of juist aan te bieden.

Wethouder Jasper Nieuwenhuizen: “De rubriek is een ontmoetingsplek die er aan bijdraagt van Langedijk aan elkaar te verbinden. Gelukkig gebeurt dat al in ruime mate en hiervoor hebben het college en de gemeenteraad grote waardering. Inwoners en organisaties hebben aandacht voor elkaar en staan voor elkaar klaar, dat is de kracht van Langedijk.”

De gemeente nodigt de inwoners dan ook graag uit om een kijkje te nemen op de website, om de al bestaande initiatieven te bekijken en om hun eigen initiatief toe te voegen. Dat laatste is mogelijk door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Niet alleen inwoners kunnen terecht op de pagina, ook ondernemers, verenigingen en stichtingen. Van Nieuwenhuizen: “Samen staan we sterk in deze periode.”
Pin It
Bekeken: 1448x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/