Vanaf zaterdag 11 april wordt er tijdelijk geen grofvuil meer opgehaald in Heerhugowaard. De gemeente heeft bepaald dat het risico op coronabesmetting voor de vuilnismannen te groot is. Tijdens de inzameling zijn ze voortdurend in contact met spullen van allerlei mensen, waarop het virus nog uren voort kan bestaan. Ook vanuit de kringloop wordt tijdelijk geen spullen meer opgehaald.

De gemeentewerf blijft open voor grofvuil dat echt niet langer thuis bewaard kan blijven. Het gebeurt nog steeds dat mensen met maar een paar items langs komen. De gemeente vraagt om zo efficiënt mogelijk te zijn door zoveel mogelijk spullen per rit mee te nemen en om op de gemeentewerf afstand tot elkaar te houden. Hou evengoed rekening met lange wachttijden en geef elkaar de ruimte.

Geplande afspraken van na 11 april worden geannuleerd en er worden geen nieuwe afspraken meer ingepland tot nader order.
Pin It
Bekeken: 4728x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/