All4running en Le Champion hebben de samenwerking voor Alkmaar City Run by Night met nog eens vier jaar verlengd. De hardloopwinkel aan de Langestraat is een belangrijke partner geweest in de groei van het evenement naar 10.000 deelnemers. Woensdagavond 20 mei is alweer de achtste editie. Inschrijven kan vanaf maandag 9 maart via alkmaarcityrun.nl.

All4running is nauw betrokken bij het evenement. In de voorbereiding kunnen hardlopers uit regio Alkmaar er hun startbewijs ophalen en tijdens het evenement heeft de sportwinkel in de Langestraat een gezellige cheeringzone met muziek. Ook doet er jaarlijks een snel team mee, dat het afgelopen jaar nota bene de 10 km Business Run won.

Namens All4Running ondertekende directeur Tom Bellord het vierjarige contract. "Wij zijn trots dat wij onze naam weer voor vier jaar aan dit prachtige event in Alkmaar mogen verbinden. Als echte Alkmaarders staat de Alkmaar City Run by Night dik gedrukt in onze agenda."

Le Champion en de loopspeciaalzaak zijn de afgelopen acht jaar een eenheid geworden voor het evenement. "Ik ben bijzonder blij en trots dat wij de samenwerking hebben verlengd tot en met 2023. Een partner die staat voor running en binding met deelnemers en Alkmaar verder op de kaart zet. Samen met All4running kunnen wij onze deelnemers een optimale voorbereiding bieden en op een gezonde manier laten genieten van dit Run & Swing evenement", aldus Cees Pronk, directeur evenementen & sponsoring.
Pin It
Bekeken: 3189x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/