Sinds vrijdagochtend kunnen de medewerkers van bouwbedrijf SPIE weer op de bouwplaats bij de Leeghwaterbrug in Alkmaar. Een financieel geschil tussen SPIE en onderaannemer Friso Civiel zorgde er eerder deze week voor dat deze laatste aanspraak maakte op het retentierecht en de bouwplaats voor iedereen afsloot behalve de eigen medewerkers.

Een woordvoerder van Provincie Noord Holland heeft vrijdagochtend laten weten dat "na gesprekken tussen beide partijen Friso Civiel besloten heeft het retentierecht weer in te trekken." De werkzaamheden van SPIE hebben bijna een week stilgelegen maar dat heeft volgens de provincie geen gevolgen voor de planning: "We gaan nog steeds uit van oplevering in maart 2020".
Pin It
Bekeken: 2926x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/