Bezoekers van het Park van Luna in Heerhugowaard beschouwen dit gebied als een stadspark met een stadstrand en om er nog meer van te kunnen genieten, zouden er volgens hen meer voorzieningen en horeca moeten komen. Dat blijkt uit een peiling die het recreatieschap Geestmerambacht, beheerder van het Park van Luna, afgelopen zomer hield onder bezoekers maar ook niet-bezoekers. Bij die uitbreidingen moet volgens de respondenten wel een balans gevonden worden tussen rust en ruimte en extra (recreatieve) voorzieningen.

Met name de wens om meer horeca is niet verrassend. Alweer even geleden is Palm Beach gesloten, waardoor alleen Skeef overbleef. Maar daar gaat weer verandering in komen. Het gebouw is gekocht door Payam Partovi en horecatycoon Roland Hogenelst en krijgt een nieuwe inrichting. De opening staat gepland in april of mei.

Het recreatieschap gaat de uitkomsten verwerken in een gebiedsvisie. Deze moet in de eerste helft van 2020 gereed zijn. Meer informatie over de peiling is te vinden op geestmerambacht.nl.
Pin It
Bekeken: 3082x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/