Supportersvereniging Groen-Zwarte-Maten van SVW verzorgt per 1 januari ook de inzameling van oud papier en karton in de Rivieren-, Molen- en Zuidwijk van Heerhugowaard. Twirlvereniging De Boomtoppers heeft aangegeven ermee te stoppen. De drie wijken krijgen daardoor nieuwe ophaaldagen. Een deel wordt op de tweede maandag van de maand aangedaan en het andere deel op de vierde maandag.

De Protestante Ontmoetingskerk (OPEK) is de andere inzamelaar in Heerhugowaard. De OPEK neemt vanaf 1 januari in een deel van de Schrijverswijk oud papier en karton niet meer mee op eerste dinsdag van de maand maar de derde.

De gemeente laat de inzameling van oud papier en karton in Heerhugowaard over aan verenigingen. Hiermee kunnen ze wat extra geld verdienen. Kijk voor een volledig overzicht van de ophaalschema’s en precieze wijkindelingen van de inzamelaars op heerhugowaard.nl/oud-papier. (foto: degroenzwartematen.nl)
Pin It
Bekeken: 2849x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/