Donderdagavond en -nacht was een deel van de Westtangent in Heerhugowaard afgesloten voor het verkeer. Ter hoogte van de Abe Bonnemaweg waren agenten en onderzoekers van het Nationaal Forensische Instituut druk met een zogeheten valideringsonderzoek. Op deze plek werd op 19 juni een vijftienjarige fietsster dood gereden, vermoedelijk was zij het slachtoffer van een straatrace.

Tijdens een valideringsonderzoek wordt gekeken of het eerder verzamelde beeldmateriaal betrouwbaar genoeg is om op te voeren als bewijsmateriaal. Hiervoor waren de onderzoekers in de weer met allerlei meetapparatuur.

Zo werd met een speciaal uitgeruste auto meerdere keren en met verschillende snelheden over de weg gereden. In en om de auto hing allerlei registratieapparatuur, ook verderop bij de McDonalds stond allerlei meetapparatuur. Met de data wordt de nauwkeurigheid van videobeelden beoordeeld.
Pin It
Bekeken: 3459x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/