De politie van Heerhugowaard constateert een toename van het aantal inbraken in voertuigen en waarschuwt inwoners. "Met name gereedschap uit busjes lijkt het doelwit te zijn." Aangeraden wordt om voertuigen goed af te sluiten.

De politie raadt aan om een extra slot te zetten op laadruimten van busjes of vrachtwagens als dat mogelijk is. "Heeft uw voertuig een afgesloten laadruimte? Sluit deze dan het liefste af met een extra slot op de deuren, zo is de laadruimte enkel open te krijgen met een aparte sleutel."

Voorts roept de politie op om verdachte situaties te melden via 112 en goed door te geven wat er aan de hand is. "We komen liever een keer te veel dan een keer te weinig en dankzij uw tip kan een misdrijf voorkomen worden of een heterdaad aanhouding volgen." (foto: politie)
Pin It
Bekeken: 2517x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/