[UPDATE] Vrijdag rond 05:00 uur is een 29-jarige Alkmaarder gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Westdijk (N244) bij Zuidschermer. Naar eigen zeggen reed hij rond 100 km/uur toen zijn auto begon te glijden door gladheid. Hij botste tegen de verhoogde middengeleider op de weg en sloeg drie keer over de kop. De Alkmaarder werd overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek.

De weg en berm lagen bezaaid met glas, brokstukken van de auto en spullen van de bestuurder. Een berger heeft het voertuig afgevoerd. Tijdens de hulpverlening en opruimwerkzaamheden was één rijbaan afgesloten.

Gezien de ernst van het ongeval werd in het ziekenhuis bloed afgenomen van de 29-jarige bestuurder. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de eventuele aanwezigheid van alcohol en drugs.
Pin It
Bekeken: 2569x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/