Donderdag is het  ‘Gebiedsakkoord Alton en omliggende buitengebied’ ondertekend door de samenwerkende partijen: provincie Noord-Holland, HVC, Ondernemersvereniging OVAL, gemeente Heerhugowaard, gemeente Koggenland, Greenport NHN, Rabobank en Ontwikkelingsbedrijf NHN. De ondertekening vond plaats tijdens de officiële aansluiting op het HVC-warmtenet van NH Paprika, gevestigd in het Waardse Altongebied.

Met het gebiedsakkoord worden concrete afspraken gemaakt over toekomstige ontwikkelingen in het Altongebied, waarbij de ingebruikname van het warmtenet de eerste stap is in de realisatie van de doelstellingen. Er staat een breed pakket van afspraken in over onderwerpen als het creëren van ruimte voor de glastuinbouw, bedrijfsverplaatsingen vanuit het buitengebied naar Alton, een toekomstbestendige energievoorziening en duurzame warmtevoorziening, aanleg van glasvezel en het optimaliseren van de bereikbaarheid van het gebied.

Gedeputeerde Jaap Bond van de provincie: “We versterken met dit gebiedsakkoord de economie en werkgelegenheid, concentreren glastuinbouw en verminderen het gebruik van fossiele brandstoffen en CO2-uitstoot. Door de goede samenwerking en afstemming tussen de ondernemers in het Altongebied gaat dit lukken.”
Pin It
Bekeken: 2145x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/