De Waardse politie is op zoek naar getuigen van een incident dat donderdagmiddag plaatsvond op het Stadsplein in Heerhugowaard, nabij winkelcentrum Middenwaard.

Rond 15:45 uur liepen drie jongens door het winkelcentrum, achter hen liep in de eerste instantie een viertal jongeren maar die groep groeide al snel naar uiteindelijk twintig man. Toen de groep de drie jongens opdroeg om te blijven staan liepen zij echter door, waarna het op het Stadsplein tot een confrontatie kwam. Het drietal werd geslagen en geschopt en opmerkelijk: er werd ook kleding van hen gestolen.

De politie heeft een zoektocht gehouden in de omgeving waarbij verschillende jongeren gecontroleerd werden. De verdachte twintig om wie het gaat zijn nog niet aangetroffen. Het onderzoek wordt voortgezet. Mensen die iets gezien hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 8844.
Pin It
Bekeken: 4803x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/