Vanaf vandaag, vrijdag 28 december dus, is het mogelijk om vuurwerk kopen bij Life & Garden in Zuid-Scharwoude en Vuurwerkboet Joh. Stoop in Noord-Scharwoude. Om te stimuleren dat Langedijkers die vuurwerk afsteken achteraf hun eigen bende opruimen (en misschien ook wat van anderen), krijgen ze bij deze officiële verkooppunten gratis een vuilniszak mee. Het vuurwerkafval mag gewoon in de grijze bak.

De minimumleeftijden voor het afsteken van vuurwerk zijn 12, 16 en 18 jaar, afhankelijk van het type vuurwerk. De minimum leeftijd staat op de verpakking. Nieuw dit jaar zijn speciale lanceerinstallaties. Verkopers van vuurpijlen moeten sinds dit jaar voor het eerst lanceerstandaards meeleveren. Ook geeft de vuurwerkbranche gratis vuurwerkbrillen weg bij elke aankoop.

Het afsteken van vuurwerk is alleen toegestaan tussen 31 december 18:00 uur en 1 januari 02:00 uur 2019.
Pin It
Bekeken: 2033x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/