Vaste Steen gaat het bedrijfspand aan de Kooimeerlaan 17 in Alkmaar ombouwen tot een wooncomplex met 64 appartementen. Bij project Zuidzicht wordt rekening gehouden met de behoeften van ouderen die kwaaltjes hebben. De Alkmaarse projectontwikkelaar werkt daarvoor samen met zorgstichting NiKo, die op locatie diverse diensten zal gaan aanbieden.

Voor project Zuidzicht wordt het pand volledig opnieuw ingericht en de gevel achter de grijze beplating zal weer tevoorschijn komen. Op de begane grond komen kleine appartementen vanaf 40m2 en dan loopt het al snel op richting de 70, 80, 110 en zelfs bijna 150 m2. Ieder appartement is weer anders en een aantal krijgt een groot dakterras. Onder het gebouw is een parkeergarage.

De verkoop start zaterdag 2 maart start tussen 11:00 uur tot 13:00 uur op de locatie zelf. Meer info op zuidzichtalkmaar.nl en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (ontwerp: vastesteen.nl)
Pin It
Bekeken: 4512x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/