Wie in december of januari bij de gemeente van Langedijk een akte van de burgerlijke stand opvraagt, zal mogelijk wat geduld moeten hebben voordat deze afgegeven wordt.  De afdeling Burgerzaken ondergaat in die periode een digitale upgrade en dat kan vertraging opleveren in de levering van akten van geboorte, overlijden en registratie van huwelijk of partnerschap.

Inwoners van Langedijk worden aangeraden om, wanneer mogelijk, akten zo spoedig mogelijk aan te vragen, zodat ze nog vóór 1 december beschikbaar zijn. Uitstellen tot na 1 februari is ook mogelijk. Akten van de burgerlijke stand kunnen worden aangevraagd via de balie van het gemeentehuis, via gemeentelangedijk.nl of per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het digitaliseren van de documenten biedt voordelen. Zo zijn digitale akten eenvoudiger te beheren en te beveiligen, waardoor ze ook bij calamiteiten zoals brand beschikbaar blijven. Verder kan de gemeente sneller reageren op aanvragen van inwoners.
Pin It
Bekeken: 2146x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/