Tot en met zondag 2 december doet Museum Broekerveiling in Langedijk weer dienst als Pakhuis van Sinterklaas. De Pieten houden in de lighallen van het museum hun conditie op peil door te sporten. Bezoekers kunnen kijken hoe het er in het pakhuis van Sint aan toegaat en meetrainen met de Pieten. Er wordt ook een theaterstuk genaamd 'Sinterklaas en de geheimzinnige boekenveiling' opgevoerd.

Het Pakhuis van Sinterklaas is tot en met 2 december elke woensdag van 13:00 tot 17:00 uur geopend, en elke zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur. De entree voor het pakhuis bedraagt 7,75 per persoon, inclusief wat te drinken en wat lekkers.

Schoolklassen kunnen het pakhuis natuurlijk ook als klassenuitje bezoeken. Voor informatie over tijden, prijzen en dagen kunnen juffen en meesters mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2187x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/