Donderdagavond 29 november organiseren Hogeschool Inholland, Greenport NHN, FICA en Clusius College het evenement ‘Met smaak ouder worden’ op het Clusius College in Alkmaar. Dit evenement staat in het teken van smaakvolle, gezonde en lekkere voeding voor ouderen. ‘Met smaak ouder worden’ valt onder Food Train 2018, wat bestaat uit een reeks evenementen die gericht zijn op smaak, smaakbeleving en gezonde voeding.

Tijdens het evenement deelt Cees Neefjes, kok bij het Westfriesgasthuis, zijn praktijkervaring met betrekking tot gezond koken. Cees Neefjes kookt verse, gezonde en duurzame maaltijden voor patiënten van het Westfriesgasthuis. Het Westfriesgasthuis heeft samen met voormalig sterrenchef Ron Blaauw gezonde menu’s ontwikkeld met ingrediënten die grotendeels uit de regio komen. Naast kok Cees Neefjes zullen lector Feike van der Leij en docent Harry Vogel van Inholland de bezoekers met praktijkvoorbeelden meenemen in de theorie achter smaak en gezonde voeding. De avond wordt afgesloten met een interactieve sessie.

‘Met smaak ouder worden’ is toegankelijk voor iedereen met interesse in smaakvolle en gezonde voeding voor ouderen. Deelname is gratis. Het hele programma is te vinden op fica.nl. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Clusius College is gevestigd aan Drechterwaard 10 in Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 2285x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/