Iedereen is wel eens bang of angstig. En dat geeft niet, omdat een angstig gevoel ervoor kan zorgen dat u op bepaalde momenten waakzamer bent. Het beschermt u in dreigende of gevaarlijke situaties. Maar als angst uw functioneren beperkt, of sterker nog, uw leven bepaalt, dan spreken we van een angststoornis en is het zinvol er iets aan te doen. Mensen die dit herkennen kunnen naar de informatiebijeenkomst over angststoornissen op 30 oktober in Bibliotheek Kennemerwaard in Heerhugowaard.

Tijdens de bijeenkomst worden vragen en behandelmogelijkheden besproken. Zowel voor mensen met lichte klachten als voor mensen die een ernstige angststoornis hebben. De voorlichting wordt gegeven door Frank Slagter, psychotherapeut en een ervaringsdeskundige van RCO de Hoofdzaak vertelt hoe het is om te leven met angstklachten en welke hulp doeltreffend is.

De bijeenkomst duurt van 19:00 tot 21:00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard Heerhugowaard, Parelhof 1a. De entree bedraagt 3 euro en kan via pin betaalt worden in de bibliotheek. Aanmelden is gewenst en kan via 0725764800 of online op ggz-nhn.nl.
Pin It
Bekeken: 2387x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/