Met meer controle door BOA's en het plaatsen van plantenbakken hoopt de gemeente Langedijk de bewoners van het appartementencomplex aan de Broekerplein tevreden te stellen. De plantenbakken moeten ervoor zorgen dat de vrachtwagen de juiste aanrijdroute gebruiken, waardoor de overlast minder wordt.

Op 10 oktober werden de bewoners hierover geïnformeerd. Deze klagen al sinds 2015 over het vrachtverkeer dat dagelijks het naastgelegen winkelcentrum bevoorraadt. Uitlaatgassen, trillingen en lawaai zijn de klachten.

Eerder plaatste de gemeente al extra borden en werd er een stopverbod ingevoerd. Hiermee nam de overlast niet af. Nadat er afgelopen voorjaar door onderzoek inderdaad sprake bleek te zijn van geluidsoverlast heeft de gemeente paaltjes geplaatst op de Broekerplein en de controle verscherpt.
Pin It
Bekeken: 4513x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/