Zaterdag 6 oktober is om 14:15 uur de feestelijke opening van de expositie van Peter Groot in Zuyder Waert. De schilderijen zijn tot en met 6 januari dagelijks van 10:00 tot 16:00 uur in het Heerhugowaardse woonzorgcomplex te bezichtigen.

Peter Groot begon in 1979 met portrettekenen bij de Heerhugowaardse Amateur Kunstenaars en is daarna met olieverf gaan werken. Hij tracht maatschappelijke thema's zichtbaar te maken en mensen tot denken aan te zetten met zijn impressionistische en idealistisch abstracte stijl. De schilder exposeert regelmatig in zowel binnen- als buitenland.

Magentazorg haalt graag kunst en cultuur naar de Waardse zorginstelling  aan de Titanialaan 15, omdat cliënten vaak minder goed in staat zijn om een bezoek te brengen aan een museum. Op deze manier kunnen de cliënten samen met familie genieten van de hedendaagse kunst. (foto: Google)
Pin It
Bekeken: 2498x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/