De 12-jarige Stephanie Muské was dinsdag de 40.000ste bezoeker van dit jaar in het Pancrasser zwembad De Bever en werd verrast met een prachtige bos bloemen, een mooie handdoek en een gezinsabonnement voor volgend seizoen.

Het warme weer van dit buitenbadseizoen zorgt ervoor dat er meer bezoekers naar het zwembad in Sint Pancras komen dan afgelopen seizoen. Nu de zomervakantie officieel is begonnen en met nog meer mooi weer in het vooruitzicht zullen dat er nog meer worden.

Voor het personeel van De Bever is het hard doorwerken, iets meer ijsjes scheppen en nog beter opletten, maar dat vinden ze niet erg. Samen maken ze gezellig voor de gasten en kijken ze er naar uit om de 50.000ste bezoeker te mogen ontvangen.

Meer informatie over de activiteiten van Zwembad de Bever is te vinden op de website van het zwembad of op de Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 2510x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/