Met de droogte lijkt het onkruid wel de grond uit te schieten en gemeente Heerhugowaard krijgt dan ook regelmatig vragen over onkruidbestrijding. De gemeente laat weten dat medewerkers van de groenvoorziening er alles aan doen om het onkruid te lijf te gaan.

Gemeente Heerhugowaard zet drie borstel- en veegmachines in. Hoofdwegen worden regelmatig geborsteld en sinds april zijn ook alle wijken een keer onder handen genomen. Een tweede ronde is in volle gang. De Rivierenwijk is inmiddels gedaan en de Bomenwijk en De Noord zijn bijna klaar. Daarna zijn de Heemradenwijk, de Schilderswijk en de Draai aan de beurt. Zodra deze wijken klaar zijn, wordt gekeken welke zuidelijke wijk het meest vervuild is om de verdere volgorde vast te stellen.

Ook de plantsoenen worden met grote regelmaat aangepakt. Elke wijk krijgt eens per maand een schoffelbeurt. In het voor- en najaar wordt het onkruid meegenomen. In de rest van het jaar blijft het liggen en droogt het in.
Pin It
Bekeken: 3915x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/