Gemeente Heerhugowaard meldt via Facebook trots dat het verkeer sinds deze week vlotjes hen en weer kan rijden tussen de rotonde bij de Krusemanlaan en de industrieterreinen De Zandhorst en De Vaandel. Een volger meldde tevreden dat de nieuwe N194 hem zeven minuten reistijd bespaarde.

Alleen de bebording is nog niet aangepast aan de nieuwe verkeerssituatie, blijkt uit reacties van andere volgers. Zo wordt Obdam bijvoorbeeld nog aangegeven bij Heerhugowaard-Zuid en de afslag Zuidtangent. Wel staan er gele borden op de N242 bij de Zandhorst, voor de nieuwe afslag naar Obdam.

De gemeente laat weten dat de bebording aangepast wordt, maar pas later omdat er gelijk wordt gekeken naar bewegwijzering in de hele omgeving. In overleg met aannemer Heijmans wordt gekeken naar het plaatsen van tijdelijke borden. (foto: Facebook gemeente Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 2982x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/