Productiviteitsexperts Lenka en Alexander Keehnen lanceren deze week hun podcast “The Influential Executive”. Met de gratis podcast maakt het echtpaar uit Broek op Langedijk coaching van topniveau gratis beschikbaar voor ondernemers die meer invloed willen uitoefenen.

“Je bedrijf groeit hoe jij groeit als persoon. Het doel van iedere ondernemer zou moeten zijn om hun positieve invloed te vergroten," lichten de 30-jarige Lenka en 33-jarige Alexander toe. "Wij interviewden 'influencers' van wereldniveau zodat ondernemers gratis van ze kunnen leren.”

Lenka vertelt: “Ik heb veel tegenslagen gekend. Mijn ex-man zit opgesloten in de gevangenis en in 2016 had ik een zware burn-out. Toch weet ik dat mijn leven een sprookje is en na mijn burn-out werken we iedere dag aan ons droombestaan. Ons doel met de podcast is om mensen te inspireren hetzelfde te doen, want je leeft tenslotte maar één keer en alles is mogelijk. Wij interviewden grote spelers zoals ’s werelds beste platformverkoper, ‘s werelds #1 executive coach, de mindset coach van Hollywood’s wereldsterren. De podcast is te beluisteren in de auto of tijdens het joggen, ideaal voor drukke ondernemers."

Het echtpaar richtte samen Earn More Work Less op in Broek op Langedijk. Lenka als visionair met hoge emotionele intelligentie, Alexander met zijn logica en kennis van systemen. Het koppel begon in februari 2017 en binnen anderhalf jaar vergaarden zij cliënten over de hele wereld, inclusief Fortune-500 bedrijven, een grote universiteit, en kleine ondernemers. Ze spraken onlangs op een Zuid-Afrikaanse conferentie voor 1800 ondernemers.

Dankzij hun succes wonen Alexander en Lenka in een droomhuis en reizen de hele wereld over voor hun bedrijf. In de toekomst willen ze onder andere een kasteel, een school en een kattenasiel bouwen.

'The Influential Executive' podcast is inmiddels beschikbaar op Anchor, iTunes, Google Podcast en de meeste overige podcast platforms. Inschrijven kan via earnmoreworkless.com/podcast.
Pin It
Bekeken: 3231x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/