Een 23-jarige man is afgelopen weekend zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij, onder invloed van drugs, van 't Zand tot en met de Alkmaarse ring alle verkeersregels aan zijn laars lapte.

Agenten zagen bij 't Zand een bestelbus met 100 km/u over de parallelweg rijden, waar hooguit 60 is toegestaan. Ze volgden de bestuurder enige tijd om zijn rijgedrag goed te kunnen observeren. Bij de ring van Alkmaar ging hij los: hij reed veel te hard, haalde meerdere malen rechts in en was regelmatig met 90 km/u aan het bumperkleven.

Nadat de bestuurder aan de kant was gezet, zagen de politie dat hij waarschijnlijk onder invloed was van drugs. Een speekseltest wees uit dat hij amfetamine had gebruikt. De man werd aangehouden moest een bloedtest ondergaan om de hoeveelheid amfetamine in zijn bloed vast te stellen.

Het rijbewijs van de 23-jarige bestuurder is ingevorderd en hij krijgt processen-verbaal voor het rechts inhalen, te hard rijden en het bumperkleven.
Pin It
Bekeken: 2622x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/