Heel voorzichtig heeft de trompettist van de Waagtoren een stukje van het doek weggehaald en zijn klaroen alvast naar buiten gestoken, alsof hij het vertrek van de steigers wil aankondigen en iedereen zijn nieuwe outfit wil tonen.

Komende maandag is het werk aan de toren namelijk afgerond en worden de doeken en de steigers verwijderd. Daar is waarschijnlijk geen grote telekraan voor nodig, zodat de werkzaamheden minder op zullen vallen dan het plaatsen van het kruis en de haan en het weghalen van het hoger geplaatste deel van de steiger.

De trompettist speelt op de klaroen nadat de ridders te paard op het hele uur hun spel hebben opgevoerd.  Ten minste zo lijkt het, want in werkelijkheid komt het geluid uit een klein orgeltje achter de ruitertjes dat vanuit het uurwerk gedirigeerd wordt.
Pin It
Bekeken: 2309x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/