In de aankomende weken wordt op het water van het Alkmaardermeer controles uitgevoerd op snelheid en ontheffingen van waterrecreanten. Dit maakte de beheerder van het Alkmaardermeer bekend.

Op het hele meer geldt een maximumsnelheid van 16 kilometer per uur, maar van 1 mei tot 31 oktober is het mogelijk om in het snelvaargebied de Deilings harder dan 16 kilometer per uur te varen. Het recreatieschap controleert ook hier of de benodigde ontheffingen aan boord zijn en of de snelheidslimieten niet overschreden worden. De ontheffingen zijn deels te verkrijgen bij het recreatieschap en deels bij de kaartautomaat op recreatieterrein de Woudhaven.

Kijk voor de regels en voor de ontheffingsformulieren op de site alkmaarder-enuitgeestermeer.nl. Hier is ook te lezen welke watervoertuigen wel en niet zijn toegestaan op het meer en in het snelvaargebied.
Pin It
Bekeken: 3314x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/