In winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard heeft vrijdag in of bij de vestiging van de Hema brand gewoed. Het pand is inmiddels ontruimd en de brandwaar is in grote getale aanwezig. Volgens omstanders zou de brand ontstaan zijn op een plek waar wordt verbouwd.

Boven het gebouw waren na het uitbreken van de brand grote, donkere rookwolken te zien. Inmiddels is de rook grotendeels verdwenen. Er staan veel mensen buiten te kijken en de Zuidtangent is door de politie afgesloten. Ook ambulances zijn ter plaatse.

In het winkelcentrum zijn zo'n 150 winkels gevestigd. Een deel van het winkelcentrum was net opgeknapt. Enkele winkels zijn pas twee weken open. In 2004 werd het winkelcentrum ook al getroffen door een zeer grote brand. (foto: Redney York)
Pin It
Bekeken: 11838x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/