Dinsdagavond is tijdens de raadsvergadering in Heerhugowaard de Raadsagenda 2018-2022 vastgesteld. Bijna de gehele raad heeft inspraak gehad voor de raadsagenda, alleen leden van GroenLinks Heerhugowaard namen niet deel.

Het verduurzamen van Heerhugowaard is een onderwerp dat de aankomende vier jaar vaak terug gaat komen in de raad. Andere onderwerpen waren democratische vernieuwing, investeren in woningbouw, meer ontmoetingsplekken, de aanpak van werkloosheid en meer aandacht voor lokale sportgelegenheden.

HOP kwam met het initiatief om een raadsagenda vast te stellen met zoveel mogelijk andere partijen. Dit wordt gezien als één van de nieuwe initiatieven om meer democratische vernieuwing te krijgen in de gemeente. GroenLinks trok zich terug, omdat het niet tot de Waardse coalitie kon toetreden.

In mei 2020 stelt de raad vast of de ambities in de raadsagenda nog steeds realiseerbaar zijn en of ze nog nodig zijn.
Pin It
Bekeken: 2406x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/