Het college vindt dat de bouw van het appartementencomplex de Westfriese Poort op de hoek van Eilandswal en het Oudorperdijkje moet doorgaan, maar dan wel onder de voorwaarde dat het ontwerp aangepast wordt op de punten waar omwonenden bezwaar tegen ingediend hebben.

Het plan om een appartementengebouw op te trekken met 31 appartementen in zes woonlagen stuitte deze tegen de borst van omringende bewoners. Het appartementencomplex vinden zij te hoog, te kolossaal en ook vrezen zij een verhoging van de parkeerdruk. In februari heeft PvdA al kritische vragen gesteld aan het college en pleitte OPA zelfs voor het schrappen van het plan.

Het college wil nu dat het Westfriese Poort-ontwerp op deze bezwaarpunten aangepast wordt. Zo moet één woonlaag eraf, waarmee het aantal appartementen kleiner wordt. In de parkeerkelder van het gebouw komen zes extra parkeerplaatsen en wil de gemeente erop toezien dat buiten het gebouw aan de Eilandswal-zijde ook meer parkeerplekken gerealiseerd gaan worden.

Wanneer daadwerkelijk met de bouw begonnen wordt is voorlopig nog onduidelijk. Eerst gaat het ontwerp terug naar de tekentafel.
Pin It
Bekeken: 3753x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/