Zaterdagmiddag heeft de politie dankzij een getuige een 42-jarige vrouw uit Schagen met haar auto aan de kant gezet. Ze bleek zwaar onder invloed van alcohol te verkeren.

Even na 15:00 uur belde een getuige vanuit zijn auto met de politie en vertelde dat voor hem een auto reed met een vrouw achter het stuur die 'als een gek' reed. Ze zou al een vangrail hebben geraakt en op de verkeerde weghelft terecht zijn gekomen. Daarbij heeft ze bijna een andere weggebruiker geraakt.

De vrouw was bovendien de busbaan opgereden en had maar net een bus kunnen ontwijken om vervolgens met hetzelfde gemak af te remmen en te stoppen voor een groen verkeerslicht. De getuige bleef achter haar auto rijden en gaf ondertussen aan de politie de locatie door. Op de Helderseweg in Alkmaar kon ze door de politie aan de kant worden gezet.

Ze moest meewerken aan een ademanalyse en daaruit bleek dat ze 1045 ug/l alcohol in haar adem had, bijna vijf maal het voor haar toegestane maximum van 220 ug/l. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs is ingevorderd.
Pin It
Bekeken: 2336x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/