De Sociale Winkel in winkelcentrum Broekerveiling start een nieuw project voor en door energieke senioren. Het project , genaamd 'Energiek', houdt in dat er samen activiteiten worden bedacht die aansluiten bij de vaardigheden en interesses van de senioren. Daarnaast is het project ook gericht op mensen met beperkingen of een achterstand op de arbeidsmarkt.

Eerder werd het project 'Jong en oud' bedacht, ondanks het enthousiasme van ambtenaren, het plan werd notabene aangedragen door VVD-raadslid Rob Wagenaar, ging dit project niet door. Het nieuwe project gaat gelukkig wel door, er zijn alleen nog onduidelijkheden over de financiering.

Er wordt gestart met twintig Langedijkers, daarna hoopt de Sociale Winkel uit te breiden naar ongeveer honderd deelnemers. Zij hopen hierdoor zelfstandigheid en samenredzaamheid van de deelnemers te bevorderen en bij sommigen een stukje eenzaamheid weg te nemen.
Pin It
Bekeken: 2390x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/