Het oranjecomité Zuid-Scharwoude biedt op Koningsdag een gevarieerd programma aan. Om 9.30 uur start de zevende Langedijker Oldtimerrit. De chauffeurs krijgen eerst een kop koffie zodat belangstellenden de auto's kunnen bekijken. Om 10.30 uur gaat de rit van start. Bijzonder is dat bewoners uit "de Bosgroet" en "Oosterheem" de mogelijkheid krijgen om mee te rijden.

Muziekvereniging Kadans zal op verschillende plaatsen de spelletjes zoals spijkerbroek hangen opluisteren met gezellige muziek. Daarnaast zijn er nog veel meer activiteiten, er is een springkussen, een puzzeltocht, een draaimolen en een rommelmarkt. Wedstrijd boulers en recreatieve boulers kunnen tijdens het koningsdagtoernooi van de Jeu de Boules-vereniging laten zien wat ze in huis hebben. Inschrijven en informatie over het toernooi is te vinden op de website van de vereniging.

Om 16.00 uur wordt de feestelijke dag afgesloten met live muziek in "De Schelvis", maar 's morgens is er om 10.00 uur een kinderdisco. Voor de jeugd van 2 tot en met 9 jaar gaan de voetjes van de vloer samen met clown Hoky Poky. Meer informatie over koningsdag Zuid-Scharwoude is te vinden op oczs.nl.
Pin It
Bekeken: 2565x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/