Vrijdagavond hield de politie van Hoorn twee mannen aan op verdenking van hennepteelt. Het gaat om een 27-jarige man uit Hoorn en een 26-jarige Heerhugowaarder.

Rond 19.30 uur kreeg de Hoornse politie een tip dat verdachte personen een huis aan de Vijzelstraat binnen waren gegaan. Men vermoedde inbraak. Toen de politie naar het huis reed, kwam juist uit die richting een auto aanrijden. Tijdens een controle werden spullen voor hennepteelt gevonden, zoals schakelmateriaal en lampen. De man is aangehouden en de spullen zijn in beslag genomen.

Bij het huis bleek de voordeur op een kier te staan. Nadat de agenten riepen of er iemand binnen was, hoorden ze wel gestommel, maar niemand verscheen. Pas toen werd gedreigd een politiehond in te zetten, liet de tweede verdachte zich zien en kon ook hij aangehouden worden.

Bij controle bleek de woning ingericht te zijn als hennepkwekerij. Een onderzoek naar de kwekerij wordt nog nader ingesteld.
Pin It
Bekeken: 2635x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/