De Nauertogt in Broek op Langedijk wordt vanaf begin april gereconstrueerd.  De weg wordt aangepakt vanaf Winkelcentrum Broekerveiling tot aan het fietspad richting Alkmaar-Noord, voorbij de N245. Het project is verdeeld in meerdere fasen om het verkeer zoveel mogelijk te ontzien. De afronding moet mid-juni zijn.

De fundering van de Nauertogt wordt vervangen, de weg wordt een meter breder en krijgt stil asfalt, goed voor een geluidsreductie van 2 à 3 dB(A), wat vooral fijn zal zijn voor de bewoners aan de Zuidersloot en straks de Bijloort.

De rotondes blijven ongemoeid en open voor verkeer. Bij het Geestmerambacht komt een vrijliggend fietspad, zodat het fietsverkeer veilig tussen Langedijk en Alkmaar kan rijden.

Bedrijven op Zuiderdel ontvangen een uitnodiging voor een overleg over de overlast die de werkzaamheden zullen opleveren. Voor inwoners zal er, vanaf de start van de werkzaamheden, elke woensdag tussen 13.00 en 14.00 uur een inloopspreekuur zijn op het gemeentehuis. Een afspraak maken is niet nodig.
Pin It
Bekeken: 3136x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/