Na vorige week een vijfde plek op de NK Cross voor A-junioren, pakte Pepijn Smilda zaterdag overtuigend de zege bij de regiofinale van de Crosscompetitie. Op het mooie maar loodzware parcours in de Soesterduinen liep de Hera-atleet zijn 5km in 16:11 min. en zette de op minimaal 13 seconden en meer.

Bij de meisjes D 1e jaars pakte indoor hordenkampioene Lana Broers ook de overwinning. Het Hera-traininglid voerde een spannende strijd. Ze finishte de 1,5 km in 5:21 min. en hield de nummer twee slechte één seconde achter zich.

Noor Kuilboer presteerde weer uitstekend. Na een spannend slot pakte ze het zilver op de 3 km voor A-meisjes in een tijd van 11:26 min. De nummer drie eindigde op slechts één seconde achter haar en de nummer vier drie seconden.

En dan was er nog brons voor C-junior Jeff Tesselaar. De nationale indoorkampioen 800m liep de afstand van 3,5 km in een tijd van 12:02 min. Bij hem was het ook spannend, maar hij moest juist net een seconde toegeven op de nummer twee. Verder was er nog een hoge klassering voor Lennart Boogaard. Op de 2 km voor D 2e jaars werd hij zesde in een tijd van 7:31 min.

Bij de jonkies boekte Hera nog meer succes. Zeb Tesselaar en Tije Dillings maakten er op het podium een feestje van na als eerste en derde te eindigen op de 1,5 km voor B-pupillen in 5:05 en 5:08 min. (foto's: Sjoerd de Roos)
Pin It
Bekeken: 2405x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/