Dinsdag ontmoetten 55 bedrijven en 180 Alkmaarse studenten elkaar in de evenementenzaal van het pas gerenoveerde Inholland Alkmaar tijdens Connet2Business. Vertegenwoordigers van bedrijven die op zoek zijn naar één of meerdere stagiairs waren breed vertegenwoordigd op dit evenement.
In de zaal zat een gevarieerd gezelschap aan bedrijven, zij vonden geschikte stagiairs. Studenten konden snuffelen aan een bedrijf, al hun vragen stellen én kregen direct de kans om een goede indruk te maken. Ook docenten netwerkten met elkaar. Verder was er een speeddate event, waaraan tweedejaars studenten Business Studies, Accountancy of Finance & Control deelnamen.

Hogeschool Inholland Alkmaar organiseerde Connect2Business nu voor de derde keer. “Het is ontzettend snel gegroeid”, vertellen organisatoren Stephanie over de Linden en Eva Pennings. “Dit jaar zijn er bijvoorbeeld twee keer zoveel bedrijven als vorig jaar". En ze voegden eraan toe: "Volgend jaar willen we het evenement nog verder uitbreiden.”
Pin It
Bekeken: 2467x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/