De 29-jarige Mike M. heeft een werkstraf van 40 uur gekregen voor het slaan van een agent. De Alkmaarder moet tevens 275 euro smartengeld betalen. Dit meldt het NHD.

De agent en zijn collega zagen M. en een passagier zondagochtend 29 november vroeg over de Zijperstraat rijden met zijn scooter. Omdat hij zonder verlichting reed besloten ze hem staande te houden, maar M. ging er snel vandoor.

Na een korte achtervolging drukten de agenten M. de bosjes in bij de spoorwegovergang van de Noorderkade. Het tweetal werd uit de bosjes gevist en toen sloeg M. een agent in het gezicht. De verdachte verklaarde dat hij juist geslagen werd, maar dit was volgens de agent in reactie.

M. bleek ten tijde van het incident onder invloed van alcohol, hij blies toen driemaal de toegestane hoeveelheid. Deze zaak wordt later behandeld.
Pin It
Bekeken: 2511x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/