Bridgeclub De Waard organiseert zondag 18 maart haar 22ste horeca bridge drive in en om Centrumwaard. Er wordt gespeeld op zeven locaties en tussen de derde en vierde ronde wordt geluncht. Er zijn vele leuke prijzen, veertig procent ontvangt een prijs in natura.

De bridge drive is verdeeld over Marlène, La Vida, Delphi, t Waertje, China, De Swan en De Kolonist. Er worden zeven keer vier spellen gespeeld. Het vergaren van meesterpunten gaat volgens de NBB-schaal, de indeling is gemixt in A-, B- en C-lijn, met topintegraal berekening. Op alle locaties wordt gespeeld met bridgemates.

Er kunnen maximaal 84 paren meedoen. Inschrijven kan tot 4 maart via Lourens van Buuren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Vermeld beide namen en bondsnummers, niveau en minimaal één telefoonnummer. De drive kost 45 euro per duo, inclusief lunch.

Melding op de speeldag geschiedt tussen 9:30 en 10:00 uur in café Marlène en de wedstrijd begint om 10:30 uur. Meer informatie op de Facebookpagina van het evenement en dancingmarlene.nl.
Pin It
Bekeken: 2448x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/