In de aanloop naar de Alkmaarse gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart is Ben Bijl vrijdagavond unaniem gekozen tot lijsttrekker van Belangen Alkmaarse Samenleving. Naast de complete kandidatenlijst werd ook het verkiezingsprogramma van BAS gepresenteerd.

Het is voor Ben Bijl, een rasechte Alkmaarder, de eerste keer dat hij met zijn partij BAS meedoet aan de lokale verkiezingen. Ben Bijl: “Ik ben vereerd en ontzettend blij dat de partij dit vertrouwen in mij heeft uitgesproken. En ik wil graag een lokaal politicus zijn voor de hele gemeente Alkmaar.”

De kandidatenlijst bestaat uit 50 lokaal bekende en minder bekende Alkmaarders, die allemaal volop gemotiveerd zijn om zich in te zetten voor een actieve en vooral lokale belangenbehartiging. De mensen bovenaan de lijst willen graag in de raad en wie wat lager staat, wil graag voor BAS aan de slag als ambassadeurs in de kernen en wijken van Alkmaar.

Bijl: “Wij hebben naar ons idee met deze ploeg een sterke mix van bestuurlijke en maatschappelijke ervaring tot stand gebracht. Met deze mensen willen we ons inspannen om van ons mooie Alkmaar een nog betere stad te maken.”

Ook is het definitieve verkiezingsprogramma vastgesteld. Op het concept dat in oktober uitkwam zijn veel reacties binnengekomen, die geleid hebben tot enkele aanpassingen, onder andere op het gebied van financiën en groenbeleid.

Speerpunten blijven: schoolzwemmen terug, forse aanpak winkelleegstand, meer jongeren- en studentenhuisvesting en afschaffen hondenbelasting.
Pin It
Bekeken: 3050x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/