De Broekermarkt op het Marktplein in Broek op Langedijk is genomineerd voor de titel 'Beste Markt van Nederland 2018' in de categorie kleine markten (tot 30 kramen) en de spanning stijgt, want op woensdag 1 februari komt een jurylid van de Centrale Vereniging Ambulante Handel voorbij voor een tweede inspectie.

Sinds de nominatie op 9 januari is er weer een standhouder bijgekomen op de Broekermarkt. De inmiddels tien kooplieden zien zichzelf als hele goede kanshebber voor de titel 'Beste kleine markt van 2018'. Als sterke troeven voeren zij aan het kwalitatief hoogwaardige aanbod.

De markt, die elke donderdag open is van 09:00 tot 18:00 uur, bestaat op het Marktplein pas sinds oktober 2017. Sindsdien is deze gegroeid van vier naar tien standhouders en er komen nog steeds aanmeldingen bij. Deze markt blijft de komende maanden dan ook groeien met nieuwe branches en kooplieden die elkaar versterken.

De uitslag voor de 'Beste markt van Nederland' wordt 13 maart bekend gemaakt tijdens het jaarlijks congres van de CVAH. De concurrentie bestaat uit de kleine markten in Bergen en Vaals. Sinds de eerste verkiezing in 1992 won nog nooit een markt in de regio.
Pin It
Bekeken: 2309x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/