De Partij voor de Dieren Alkmaar presenteert zondagmiddag 4 februari haar verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in Wijkcentrum De Eenhoorn. In het programma 'Plan B voor Alkmaar' staat een leefbare gemeente voor mens en dier voorop.

De leefbaarheid van gemeente Alkmaar staat steeds meer onder druk door oprukkende bebouwing, bomenkap, klimaatverandering en luchtvervuiling. Met Plan B wil de Partij voor de Dieren de aantasting van onze leefomgeving een halt toeroepen.

Zo wil de partij dat Alkmaar uiterlijk in 2030 klimaatneutraal is en dat de stad geen groen opoffert voor nieuwbouw en asfalt. De PvdD wil ook dat de gemeente zich veel sterker maakt voor dierenwelzijn, door onder andere een goede opvang en verzorging voor alle zwerfdieren en wilde gewonde dieren, en vuurwerkvrije zones in parken en natuurgebieden.

Lijstrekker Janine Visser: “Willen we de planeet leefbaar houden voor toekomstige generaties dan zullen er nu drastisch andere keuzes gemaakt moeten worden. Geen vage beloftes die op de lange baan worden geschoven, maar haalbare idealen voor een Alkmaar dat prettig leefbaar is voor mens en dier.”

De presentatie van het verkiezingsprogramma begint om 14:00 uur in Wijkcentrum De Eenhoorn, Verdronkenoord 44. Na ontvangst met een kopje koffie of thee wordt eerst de film One Single Planet vertoond. Aansluitend stellen de kandidaten zich voor en komen de belangrijkste punten voorbij.

Afsluitend kan er aan de bar in informele sfeer met de diverse kandidaten van gedachten gewisseld worden. Consumpties zijn dan wel voor eigen rekening.
Pin It
Bekeken: 2878x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/