Donderdagavond 22 februari organiseert gemeente Langedijk voor bewoners een informatieavond over de fusie met Heerhugowaard. Tijdens deze avond kunnen inwoners alle vragen over de ambtelijke fusie stellen aan burgemeester Jan Hoekema en wethouder Jasper Nieuwenhuizen.

De informatieavond vindt plaats in de theaterzaal van De Binding aan De Bosgroet 2 te Zuid-Scharwoude. Om 19:15 uur begint de inloop met koffie en thee. Het programma begint om 19:30 uur en zal om 21:00 uur afgelopen zijn.

Aanmelden voor deze avond kan door een e-mail met naam, telefoonnummer en aantal personen te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel met het Klantcontactcentrum van gemeente Langedijk: 0226 - 33 44.
Pin It
Bekeken: 2229x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/