De politie van Heerhugowaard vraagt om hulp bij het oplossen van een winkeldiefstal, die op zaterdag 22 juli 2017 plaatsvond bij een parfumerie in Winkelcentrum Middenwaard.

Een medewerkster vermoedde dat een jongeman iets aan het stelen was. Ze mocht onder protest in zijn 'shopper' kijken, maar zag geen buit. Toch bleek even later dat de man vier flesjes parfum van het merk Ralph Lauren had weggenomen. Waarschijnlijk had hij ze achter de voering van de tas verstopt.

Meest opvallend was dat de jongeman een grote tatoeage op zijn linkerarm had en geen Nederlands sprak. Hij is tussen de 20 en 30 jaar oud en tussen de 1,75 tot 1,80m lang. De dader droeg bermuda shorts met tropisch motief, een wit shirt met lange mouwen en een rode pet met lichte klep waarop  ‘Amsterdam’ staat. Hij had een stoffen grijze shopper over de schouder.

De politie verzoekt mogelijke getuigen het Tipformulier op politie.nl in te vullen.
Pin It
Bekeken: 7756x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/