Het ministerie van Infrastructuur & Verkeer heeft cijfers bekend gemaakt van de zogenaamde 'black spots' in heel Nederland. Black spots zijn verkeerslocaties die bekend staan als erg gevaarlijk. Op deze rotondes, kruispunten en wegdelen gebeuren in drie jaar tijd meer dan tien ongelukken.

In Noord-Holland staat Amsterdam in de lijst met de meeste black spots op eenzame hoogte. Als regio Amsterdam buiten beschouwing wordt gelaten, ontstaat er een top vijf waarin de N242 bij Heerhugowaard de derde plaats inneemt, na knooppunt Muiderberg (1) en de N231 bij Amstelveen (2). De A9 bij Zwanenburg (4) en de A4 bij Hoofddorp (5) maken de top vijf compleet.

De lijst is gebaseerd op het aantal ongevallen die tussen 1 januari 2014 en 31 december 2016 zijn voorgevallen. In deze lijst staan alleen de ongelukken die geregistreerd staan bij de politie.
Pin It
Bekeken: 3718x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/