Zaterdagmiddag was de kick-off van het Politiek Café. Een initiatief van gemeente Alkmaar en Alkmaar Centraal om de politieke partijen dichter bij de stemmers te brengen.

In aanloop naar de verkiezingen in maart kwamen de politieke partijen samen bij Café Klunder om onder leiding van presentator Robert-Jan Knook hun standpunten helder te maken aan het Alkmaarse publiek. In twee rondes kwamen de politici aan tafel om te reageren op stellingen en om te debatteren.

Het Politieke Café werd live uitgezonden via de online kanalen en het televisiekanaal van Alkmaar Centraal, en werd door het publiek goed ontvangen. Ook blijkt uit reacties dat menig Alkmaarder zich bekommert over het reilen en zeilen van de gemeente en dat het Politiek Café hen helpt bij het kiezen van de juiste partij.

De partijen komen bij de volgende uitzending van het Politiek Café weer bijeen in Klunder voor het tackelen van nieuwe stellingen. De volgende uitzending is op 27 januari, de volgende live-uitzending is op 10 februari om 13.00 uur.
Pin It
Bekeken: 2595x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/