De populieren op het zuidelijke deel van de Middenweg zijn al weg en in januari zal de aannemer beginnen met het verwijderen van de nog aanwezige  stronken. Een flinke klus, want tussen en rond de wortels liggen allerlei kabels en leidingen. Naar verwachting duurt deze klus twee weken.

Na het verwijderen van de stronken kan de renovatie aan het wegdek en de dijk beginnen. De weg en de dijk worden aan beide zijden verbreed en kabels en leidingen worden vervangen.

Aan het zuidelijke einde van de Middenweg wil de gemeente ter hoogte van Intratuin een fietspad. Hierover is de gemeente nog in gesprek met de bewoner van het erf, waar het fietspad zou moeten komen.

Naar verwachting zal in april 2019 de renovatie klaar zijn en ziet het zuidelijk deel van de Middenweg er weer uit zien zoals we deze kennen; een lange rechte weg met mooie bomen, geen populieren maar iepen.
Pin It
Bekeken: 3631x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/