Om het belang van een gezond ontbijt onder de aandacht te brengen wordt jaarlijks het Nationaal Schoolontbijt georganiseerd.

Deze editie gaan ruim 550.000 kinderen op 3.000 basisscholen samen genieten van een gezond en gevarieerd ontbijt en in 265 gemeenten doen basisschoolleerlingen dat samen met de burgemeester. Ook in Heerhugowaard.

Een groep leerlingen van de Grote Kleine Beer mocht op bezoek komen voor een ontbijt in het gemeentehuis. Maar er was wel iets 'geks' aan de hand. Want het ontbijt kon dit jaar pas om 12 uur gehouden worden. De burgemeester was verhinderd maar wilde tóch heel graag aanschuiven, vandaar het wat late tijdstip.

Voor de kinderen maakte dat helemaal niets uit. Die waren vooral onder de indruk van 'die mijnheer met die ketting'. Na een gezonde en voedzame maaltijd werd uiteindelijk met een mooie groepsfoto afgesloten in het bolwerk van politieke macht: de raadzaal.
Pin It
Bekeken: 2612x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/