Het college van B&W van Heerhugowaard neemt de voorgestelde oplossing van de klankbordgroepen rond herinrichting van de Zuidtangent over, zo is dinsdagmiddag besloten.

Het plan wordt nu aan de raad voorgelegd met het verzoek het benodigde krediet goed te keuren. Heerhugowaard heeft al 15 miljoen euro gespaard en er is 3,6 miljoen euro van het rijk beschikbaar. De nog resterende 6 miljoen euro moet via co-financiers waaronder waarschijnlijk de provincie Noord-Holland beschikbaar gemaakt worden.

De provincie gaat de mogelijkheden bekijken om een bijdrage te leveren uit het 'knooppuntenbudget'. De gemeenteraad kan nog voor het einde van dit jaar een besluit nemen, waarna de voorbereidingen en gesprekken kunnen starten en in 2019 de aanbesteding zou kunnen plaatsvinden.
Pin It
Bekeken: 3648x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/