Op Bedrijvenpark Breekland wordt hard gewerkt aan het nieuwe afvalbrengstation van Langedijk. Donderdag 19 oktober vindt de officiële opening plaats.

De opening van het afvalbrengstation wordt ook op 20 en 21 oktober gevierd. Er zijn twee tenten met stands van onder andere de Huisvuilcentrale (HVC) en Nedvang met diens campagne 'Glas in 't bakkie'. Bezoekers kunnen zelf een rolemmer legen in een vuilniswagen en er zijn spelletjes voor kinderen.

Wie op een van deze dagen tussen 08:30 en 14:00 uur afval komt brengen, ontvangt bovendien een presentje.

In vergelijking met de gemeentewerf biedt de nieuwe locatie meer mogelijkheden voor het scheiden van afval. Er kunnen, naar landelijke richtlijnen, 18 soorten verwerkt worden. Zo konden inwoners al oude matrassen, harde kunststoffen en EPS (piepschuim) aanbieden, maar die werden nog niet gescheiden verwerkt.

Het afvalbrengstation krijgt een verhoogd bordes/perron, waarvan afval gemakkelijk gedumpt kan worden. Ook wordt een nieuw klein-chemisch-afvaldepot geplaatst.

Het afvalbrengstation is vanaf donderdag 18 oktober geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 08:30 en 14:00 uur. Het adres is Berrie 8 in Oudkarspel.
Pin It
Bekeken: 3710x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/