De 34-jarige Chris C. uit Alkmaar is schuldig bevonden aan het op 20 maart inrijden op agenten met een gestolen auto. Dit terwijl hij geen rijbewijs had en onder invloed was van drugs.

Chris C. is veroordeeld tot tien maanden cel, waarvan drie voorwaardelijk, en daarnaast worden 130 dagen voorwaardelijk ten uitvoer gelegd. Dit meldt het NHD. Ook moet hij zich een jaar laten behandelen in een psychiatrische kliniek en 500 euro smartengeld betalen aan de twee agenten die hij ramde.

Maandagavond 20 maart kreeg de politie melding over een bestuurder op de Rietdekkerstraat met verschillende kentekenplaten. Chris C. (op 21 maart aangegeven als wonende in Heiloo) ging er vandoor na een stopteken en schampte de politieauto tijdens zijn wilde vlucht.

Verderop ramde C. een tweede politieauto die zijn vluchtweg versperde. De twee agenten in de auto schrokken zich wild en spraken later van opzet. Daarna reed C. achteruit en knalde tegen een camper en een boom. Te voet vluchtte hij verder, maar werd op de Kanaaldijk achterhaald. Politiehond Loki moest erbij komen om zijn hevige verzet te doen stoppen.
Pin It
Bekeken: 3031x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/